hjem     nettstedkart     skriv ut
Hjem > Nyheter > gammelt nytt (jan-juli 08)30 mai:

Endelig har sommeren kommet. Har de siste dagene hatt noen flotte treninger på morgenen, før varmen satte inn for fullt. Hadde med kameraet igår - her er masse bilder

Fikk også noen bilder av tigerbarnet Jetta i Finland.

I helgen er det valpetreff på Kronbacken. Iår blir første året jeg ikke får vært med. Jeg skal straks sette meg på toget til Gauldal og ha helgekurs:-) Kan ikke få med seg alt her i verden.

Ønsker alle på valpetreffet lykke til med kveldens stevne og kåring av årets kronvallare - og jeg er helt sikker på at de får en fantastisk helg:-)

Jetta:                                                     

jettta fot 3 mnd       mere bilder av Jetta under bilder-mappa i menyen....


28.mai:

Det har vært noen tøffe dager, ennå tøffere for Heidi. Bolibompa har nå blitt en stjerne på himmelen.

Jeghar jo selv mistet hunder, og ikke minst hunder som er unge og man konkurrerer med. Man mister ikke bare en hund, man mister en livsstil med konkurranselydighet i tillegg. Det er en skjebne man ikke unner noen. Desverre var det ingenting å gjøre med sykdommen hennes, men vi kan trøste oss med at hun levde lykkelig til siste sekund.


25.mai 08:

Nok en uke har gått. I uka som gikk har Tigern og jeg hatt noen strålende treninger. Ingenting å si på VM formen så langt iallefall. (håper det holder seg sånn...) Torsdag våknet jeg til en grusom hoste og nesten ikke stemme. Da ble det kun rolige treninger med mye fot, og øvelser som ikke trengte mye stemme.... Heldigvis har det gått fort over så nå er jeg bra igjen og klar for en ny treningsuke:-)

Grattis til Kristin med tigerbarnet Heidi som idag konkurrerte i Aurskog. Tenk, bare et 1/2 poegn fra 1.premie!!!! 255,5 poeng! Slett ikke værst det Kristin! De er jo helt ferske i elite:-)

Lørdag kom Heidi hit etter å ha levert Bolibompa på Oslo Dyreklinikk. Boli har ikke kunnet tisse de siste dagene, så etter masse veterinærbesøk og alt.behandling ble hun lagt inn. Heldigvis virker Boli helt pigg på tross av alt.Nå får vi bare håpe hun blir frisk igjen og at de evt finner ut av hva det er. Så vi får krysse alt vi har av fingre og ønske Boli god bedring!

Lørdag kveld var det Grand-prix på full rulle. Heidi, Mie og jeg lagde våre egne oversettelser og vi levde oss inn i mang en sang! Stor stemning i stua ble det:-) takk for en artig kveld Heidi:-)

Har lagt inn noen nye scrappe-LOer i scrappe-galleriet for de som er interessert i det:-)


 18 mai 08:

Idag har vi hatt fotballcup og feiret Magnus sin 7 års dag. Det ble en skikkelig fotballbursdag!!!

Lagde et lite minne fra feiringen med gode venner og klassekamerater idag:

fotballbursdag copy.jpg

 

Her er fotballaget som Magnus spiller på! Bølergutta!!!!!  Mor måtte krype til korset for en stund siden og stille opp som lagleder (jeg som virkelig ikke har peiling på fotball....)

lagbilde bølergutta 0508 copy.jpg

 

 Så gårdsdagen......

 Hurra for en våt og kjempekald 17 mai :-)

17 mai tog.JPG   foran slott.JPG  slott.JPG

Tidenes kaldeste på 50 år har jeg hørt rykter om.... Våknet om morgenen 17 mai med 1 grad og sludd....

Men i det stoooore barnetoget i Oslo skulle Magnus gå for første gang- så det var bare å kle på seg!! Noen kalde, men flotte timer i byen ble det - før det bar avsted til Bøler skoles 17mai arrangement. Været bød ikke akkurat på de store foto-opplevelsene så de får vi ta et annet år....


 

12.5.08:

Pinsen gikk veldig fort iår.... ingen hundetrening, bare andre gjøremål. Konfirmasjon lørdag, Seiltur søndag, og litt fotball-dugnadsarbeid idag.

Her er iallefall litt minner fra vår seiltur :

seiltur-pinsen-08.gif


7.5.08:

Tigern ble nr 3 med 286 poeng. Trine og Meg vant med 290 poeng. Grattis Trine! Trond og Bajazz ble nr 2 med 287 poeng. 4 plass til Linda og Luke med 271 poeng. 5 plassen til  Svein og Exo med 270 poeng.

Tigern gikk kjempebra idag (heldigvis ikke dk på fellesdekk) men han var litt for kjapp og løp mot midtapporten, jeg kommanderte stå og dirigerte på nytt. Dette klarte han strålende - mne vi fikk bare 6,5!!

Et flott stevne i skikkelig sommersol - 22 grader viste bilen på vei til stevne:-)

ekeberg  belg0508.JPG


Ikveld bærer det avsted til et nytt stevne, heldigvis ikke så langt denne gangen. Bare på Ekeberg - 10 min unna....

Referat og bilder kommer i kveld.

For de som er interessert i scrapbooking er det noen nye LO-er under Bilder - scrapbooking


 

5.5.08:

Hjemme igjen etter en uforglemmelig samlingshelg i Tvedestrand + NKK Stevne i Kristiansand.

Masse bilder og referat under BILDER.

Grattis til Anette og Kello som vennt med 300 poeng igår.

Tigern ble nr 6 med 272 poeng. Vi har trent endel neseprøve på ny måte i helgen, noe som ikke var helt vellykket. Men noen ganger må man prøve noen andre metoder...det resulterte i en veldig usikker neseprøve, og bare 6,5.  Ellers noen småting her og der.


30.4.08:

Imorgen tidlig setter Nina og jeg kursen mot Tvedestrand og et av årets høydeputer:

                landslagssamlingen i Tvedestrand

Imorgen er det et uofisielt stevne, det er over 20 med - Tigern og jeg skal inn som nr 20. Nina og Glød som nr 8. Fredag blir det en laaaang treningsdag. Iår har vi fått fløyet inn Jessika Svanljung fra Finland. Det blir spennende å se om hun kan bidra med noen nye tanker:-) Jessica skal representere Finland i VM:-) Lørdag er det også trening på formiddagen - og sosial happening på ettermiddagen/kvelden/natten(?) og på Søndag er det duket for NKK Kristiansand!

Både kamera og PC pakkes ned i bagen, så er det noen ledige minutter innimellom, skal vi se om vi får oppdatert siden litt.


 

24.4.08:

formen_er_klar.jpg 

Yess, vi skal til VM !!!

 

Tigern og jeg er tatt ut på landslaget til VM i Stockholm 1 helgen i juli!!!

 

Her er det utrolig sterke norske laget:

 

Gøril og Lucky

Anette og Kello

Monica og Extra

Øystein og Leo

Anne Lise og Tigern

Trond og Bajazz

 

I år har vi med 2 individuelle startende: Svein med Exo og Synnøve med Copper

 

Grattis til alle - og ikke minst Grattis til Heidi og Ulf på Kennel Kronvallaren med 3 kronvallare på laget: Extra, Exo og Tigern!

 

vmlogo.gif

Link til VM siden her...

 


19.4.08:

Tigern ble nr 4 i Hrstad idag med 286,5 poeng (desverre med en 5 på ruta)

Gøril og Lucky vant med hele 308 poeng!!! Grattis!!!

Øystein og Leo ble nr 2 med 303,5 poeng

Monica og Extra nr 3 med 299 poeng

Det var en flott ring idag, alle hundene våre surret litt på ruta, Lycky tok litt feil vei og måtte ha en dk, Leo samme, Ex hadde stor fart til ståmarkør og fikk såvidt stoppet. Tigern gikk til feil markør og jeg måtte dirigere han til rett markør. Ellers en kjempestor flott ring med nydelig kunstgress og litt tilfeldig snøvær....

snøvær 0408.jpg

 Det var 8 med, hvorav 2 finner (!) og en svenske. Kun 4 1.premier.

Vi bor hos verdens hyggeligste mennesker og storkoser oss. En tur på stranda utenfor huset var vi akkurat - nydelige omgivelser som dere kan se:

al og m i harstad 0408.jpg

Elite, Tigern og Extra

3 vakre harstad 0408.jpg

 

18.4.08:

På vei til Harstad rakk vi en liten leksjon i digital-scrappng:-) Monica har nemlig vært veldig interessert i hvordan man får til dette...så her lagde vi en liten demo....

monica extra copy.jpg

 

Her er noen bilder jeg fikk av Tigervalpen KAAOS, eier Christa Enkvist som har Tending Vigor /VIP!

Kaaos_2 og vip

 

16.4.08:

NKK Harstad nærmer seg:-)

Monica og jeg flyr oppovr sent fredag kveld. Stevnet går på en flott oppvarmet kunstgressbane, så vi får håpe værgudene er på våres side siden det er ute... (brrr...) Her gjelder det å pakke masse varme klær:-) Det er 9 påmeldte i elite, hvorav 4 "sørfra", Gøril, Øystein, Monica og meg. Det er lenge siden jeg har vært så langt nord - så det blir nok en flott tur! Vi har fått lov til å bo hos Marie Louise som også skal starte i kl 3 med sin BC. Vi gleder oss iallefall :-) Kanskje får vi tid til å trene litt sammen på søndagen også.


12.4.08:

Idag har Ulf og Tigersønnen Frisco vært i ringen i sverige igjen, de endte med flotte 290 poeng!!!! Grattis Ulf!!! I skikkelig snø og slapsevær.... Bra jobba!!

Her har det også vært skikkelig pyton vær idag, men det skremmer ikke min mann som idag tok med seg Tigern på skitur. Det er masse snø i Nordmarka - og tigern fikk løpt på ski i maaaange timer:-)


11.4.08:

Alle Tiger-Vikka valpene har nå fått seg egne sider - trykk her.

Her er Tending Airborne - Zen,

Zen på teppe 0408

zen graver 0408

Og her er Una som også har sin egen hjemmeside:

una 8 uker.jpg

9.1.08:

Det er alltid hyggelig å få mail fra nye Tigervalpe-kjøpere:-)

Her er Zac, 8 uker, med "storebror" og treningskompisen Tigerbarnet FLU.

zac og flu 0408 Zac2 10408

Zac010408   Tending Awesome "Zac".


8.4.08:

Det finske landslaget i Lydighet til VM i Stockholm i juli er tatt ut:

Leena Välimäki og Tending Blackie

Jessica Svanljung og Tending Charmer

Satu Taskinen og Tending White Warlock

Elina Niemi og Tending Bluye

Päivi Lamminen og Cabaroo Flaming Flamenco

Christa Enqvist og Tending Vigor VIP

Vi gratulerer alle sammen!


6.4.08:

Ulf og Tigerbarnet Frisco har idag startet i sverige, de endte med flotte 294 poeng!!! Grattis Ulf!!

Igår fikk jeg forøvrig papirene til NKK Harstad. 9 påmeldte i elite! Jeg skal inn som nr 2. Det skal nok bli en hyggelig tur igjen:-) alltid hyggelig på stevneturer....

Det erflott at så mange av dere melder dere på treningskonkurransen:-) Det er hyggelig å få tilbakemelding på det man setter igang. Vi gleder oss allerede:-)

Idag har jeg vært på turnstevne med Magnus (de skal jo tidlig krøkes vettu) og har hatt bursdagsfeiring for Mathias, så NÅ er jeg sliten...... Rydde - det får vi ta imorgen.....


5.4.087

Tign og jeg endte med 265 poeng i dagens stevne i Mjøndalenhallen. Vi fikk dessverre en 0 på neseprøven. Han tok den før , det så ut som han fikk ferten av den riktige, men var for rask så han tok den som lå ved siden. Ellers en strålende fot igjen, det er deilig! Her er Tigerns karakterer: Sitt 10, dekk 8 (dk på oppsittL) 8,5 på fot, 9 på manekeng, 9 på ruta, 9 på innkalling, 9,5 på apportene, 9,5 på hinder, 0 på neseprøve (L) og 9,5 på avstand! Er egentlig kjempefornøyd men klart det er ergelig med en 0….

Tigerdatteren HEIDI gikk igjen i dag – dessverre en 0 på neseprøven (arvelige greier??) ellers et flott gjennomført prøgramJ

Her er resultatlista:

Arnstein Henriksen / Mark twain                   277,5

Monica  Reiersen / Extra                               276,5

Lotta Sankell / Oakshoot Come from a star 273  (svensk)

Maren Teien/Amira                                       272,5

Siri Knudsen / Titti                                         268,5

Merete Gravdal/Rikke                                   267

Anne Lise ytreberg/Tigern                             265,5

Tone Spro / Kikki                                           262,5

Øivind Johannesen/ Kimmie                         257

 

Vi gratulerer Arnstein med seieren!!!

 

Biler kommer snart…..


4.4.08:

Tigern og jeg er tatt ut på landslagssamling i Tvedestrand 1-4 mai:-)

Her er hele troppen:

Gørill Nordve - Lucky
Anette Thune - Kello
Monica Reiersen - Extra
Øystein Ødegaard - Leo
Anne Lise Ytreberg - Tigern
Line F. Frøistad - Chili
Svein Børresen - Exo
Trond Brustad - Bajazz
Synnøve Matre - Copper
Kristin E. Berg - Jack
Audhild Mæland - Bobsey
Solgunn Roarsen - Pluto
Nina Basma - Glød
Tone Spro - Kikki
Aina Røine - Krutt
Monica Bakken - Ajax
Siri S. Knutsen - Titti
Vegar Nordby - Billy

Grattis til alle som er kommet med. Og ikke minst grattis til hele 4 Kronvallare som er med på samling: Først grattis til nykommeren NIna og Glød - ikke minst Extra, Exo og Tigern!!! Observatører tas ut etter helgen. Samlingen er iår flyttet til Tvedestrand - men vi får det helt sikkert strålende der alikevel - kan skal bo på et sted som heter Englegaard (kan det bli bedre??)

Imorgen skal Tigern og jeg på stevne i Drammen! Vi skal inn som nr 20 i klassen og kommer ikke til å gå før laaaant utpå dagen. Oppmøte 13.30 tror jeg....

 Til Treningsstevne den 24 april har jeg fått ERIK BRENDEN til å dømme oss. Mere likt et reelt stevne skal man lete lenge etter!

Igår glemte jeg å gratulere tigerns H-kull på Kronvallaren med 2 års dagen!!!!

Valpene i Finland er nå levert - de ser ut til å trives i sine nye hjem, og noen har allerede blill innført i sine nye lidenskaper: LP og Bruks:-)


Jeg syntes vi får altfor lite mulighet til å få skikkelig konkurransetreninge - så derfor lager jeg nå istande et høyst uofisielt TRENINGSSTEVNE!!!

Torsdag 24 april på Haraløkka Idrettsanlegg på Bøler i Oslo. Start kl 18.00.

Se egen side under KURS i menyen for mere info om "stevnet" Jeg satser på å få inn en "kjent" dommer som er erfaren, så vi bør kunne få frem "stevnetrynet" vårt.... Her kan dere selvfølgelig belønne hundene så mye dere vil - eller be om litt "særbehandling" hvis det er noe spes. dere ønsker.  Vi lager ringer og har telt etc. Ideelt for deg som er mellom noen klasser eller bare ikke helt har kommet deg ut i konkurranser ennå....

Håper så mange som mulig kan delta !!! Send meg mail eller ring meg hvis du lurer på noe:-)

For å ha en viss oversikt må jeg ha en påmelding så fort som mulig, senest 22 april. til meg:

annelise@ytreberg.com eller mobil 95162631

...førstemann til mølla....


30.3.08:

TIGERN FIKK 287 POENG I BERGEN OG ENDTE PÅ EN DELT 6 PLASS!

Kristin med tigerbarnet Heidi debuterte i elite, desverre en null på fellessitt - men klarte seg godt gjennom alle de andre øvelsene. Grattis med en flott debut Kristin!!! En stolt farmor stod ringside og heiet!!!

Stevnet skulle egentlig gått ute på en forferdelig grusbane med omtrent 50/50 grus/vanndammer og regn. Heldigvis fikk vi gå inne mot at vi utsatte stevnet etpar timer! (Takk NKK og Inger Dahle). Vi var jo klar over at det ville nok bli forskjellige forhold i og med at det for de som gikk tidlig ville være skikkelig trøkk i ringen, folk overalt, kjempevarmt og masse støyetc og for de som gikk på slutten som fikk gå i en folketom og fredelig hall,  men jeg syntes uansett det var bedre enn ute i gjørma!!!

Her er iallefall resultatlista, det var hele 15 med 1.premie av 17 startende:-)

1:  Kristin/Jack           304,5

2:  Øystein/Leo           304

3:  Monica/Extra         299,5

4:  Anette/Kello           298,5

5:  Gørill/Lucky           294,5

6:  Anne Lise / Tigern 287

7:  Audhild/Bobsey     287

8:  Monica/Ajax          286

9:  Nina/Glød              280

10:Svein/Exo              278

11: Trond/Bajazz        275

12: Solgunn/Pluto       269,5

13: Synnøve/Copper 269

14: Aina/Krutt             268

15: Line/Chilli              257

flere bilder fra helgen her

alle med 1 premie 0308.jpg

de 6 beste.jpg

Svenskenytt:

I sverige har Jeanette med Tigerbarnet HOBBE fått 259 poeng i kl 3 og er nå klare for elite!! Grattis jeanette! Nok et tigerbarn i elite!!! Herlig....


28.3.08:

Nå er vi klare for avreise til Bergen. Gøril og jeg flyr i ettermiddag. Nina med Glød og Kristin med Heidi og Jaffa skal kjøre over, og hadde plass til å ta med seg teltet mitt!!! Det er ikke spådd spes. bra vær så det er deilig å få med det!Kristin skal debutere med Heidi i eliteklassen! Artig at ennå en Tigervalp er i elite! Vi skal stå å heie på de!! Heidi er akkurat ferdig med løpetid så hun er nok litt dempet....(hunden Heidi - ikke Heidi i sverige...hehe!!!)

Kameraet er med i kofferten - så bilder og referat kommer!!!


26.3.08:

I kveld var vi på et uofisielt stevne arrangert av Follo, Drøbak og Moss hundeklubb. Tigern gikk egentlig strålende:-) Vi fikk 299 poeng - hvorav 9,5 på fri v-fot. (tenk det, dere!! - hehe) Han gikk en veldig bra fot - men kanskje ikke til 9,5... Eneste som ødela litt var en DK på neddekken på avstand. Noe skjedde, så han la seg ikke. Jeg skal inrømme at poengene satt litt løst. Men det var en fin opplevelse. Ganske liten ring med ganske så mye forstyrrelser. Fin trening!! Uansett - nå satser vi på 9,5 på foten i bergen også (hehe...;-)

Imorgen får vi komme iss ut å trene igjen! Fredag setter vi kursen mot Bergen. Lydigheten skal iår gå ute, regn er det spådd også:-((((  vel - vi får pakke med regntøy!!!


24.3.08:

Så er nok en påske over.... en uke i fjellet går så alltfor fort. Det har vært strålende vær i Hemsedal - men ganske kaldt. Uansett har vi hatt mange flotte dager i slalombakken. Alle to-bente iallefall. Tigern har fått seg noen lange skiturer med Dag Ivar - så om han ikke har fått treng lydighet - så er han iallefall i god fysisk form!! Legger ut noen bilder fra påsken her - for de som er interessert.

Her er noen bilder fra Tigerbarna i Finland. De ser ut til å kose seg i snøen de også!! Nå er de 7 uker og snart klare til å leveres. En av valpene skal hete Tending Able Tiger til og med !!! Kult!!!!

vikkapennut påske  vikkapennut3 påske

 

 Nå nærmer det seg NKK Bergen med stormskritt. Tigern og jeg skal inn i ringen som nr 5!

Så nå må vi sette igang med litt trening, lenge siden sist.... Onsdag kveld skal Follo hundeklubb ha noe som heter Triangelcu (uoff. stevne) så vi tenkte å stille der også:-)


 

13.3.08:

påskeegg.pngImorgen formiddag setter vi kursen mot påskefjellet.... og som noen av dere allerede har skrevet i gjesteboka, så håper jeg også på at vi kommer frem uten store problemer:-)

10 dager med mye snø, forhåpentligvis sol, slalom, langrenn, appelsiner, kvikk lunsj, påskeegg, og masse god stemning!!!

Har også pakket med treningsbagen, for helgen etter påske setter vi kursen mot NKK Bergen. Noe trening innimellom håper jeg det skal bli. Men helt sikkert blir det iallefall mye turer på Tigern iallefall!

ØNSKER DERE ALLE EN RIKTIG FLOTT PÅSKE !!!

                           EGGEKURV.png  


10.3.08:

496.jpg........Vi gratulerer Ulf og Frisco med nok et flott gjennomført stevne, de endte med 276 poeng!!!!

 

Stolt Tending magic Maker (Vikka) viser frem sine Tigervalper....                         Mmmmmmm.....deilig med mere mat....

ammetid vikka 0308.jpg valper spiser vikka 0308.jpg

Er det lov å bite litt her da???                                                              

valper vikka 0308.jpg flere valper vikka 0308.jpg

Valpene er for tiden hjemme hos Nina som eier Vikka - så Nina storkoser seg med de!!!


6.3.08:

 

Jeg har fått dilla på noe nytt (igjen!!!) Digital scrapping...

Jeg er jo heeeelt på begynnerstadiet ennå, og der blir jeg nok lenge. Det tar litt tid for jeg er absolutt ikke god i Photoshop, men øvelse gjør mester.

Her er iallefall mine 2 første forsøk...

 zagreb copy.jpg Ridder.jpg 

Skal scrappe litt hundegreier etterhvert - men det er noe med den tiden da, må vel ut å trene litt hund innimellom også....


 

2.3.08:

Ennå en helg er over - ingen treningsøkter for Tigern annet en to fine turer i skogen. Nå ligger Tigern nybadet, for det var ganske så gjørmete i skogen nå.

Her i husveggen har 10 blå krokus begynt å blomstre - naboen stod å klipte epletrærne - så ingen tvil - VÅREN ER IGANG!! men kong vinter viser seg sikkert en gang til vil jeg tro:-)

Har fått nye bilder av valpene etter Tigern i Finland. trykk her for å se de. Alle valpene er solgt - alle til tidligere -Tending-eiere, så ingen tvil om at det blir spennende å følge valpene oppover i livet:-)


 28.2.08:

Endelig igang med litt trening igjen... nesten 2 ukers treningfri ga Tigern nok av treningsenergi, så vi har hatt noen fine økter denne uka. Her er glimt fra dagens trening med Nina og Glød på Ekeberg. Strålende vær - vårstemning i lufta er toppen. og ikke minst lille Ramp nøt dagen. (Ramp er Ninas nye valp - Kronvallarens Lex Luthor)

Er jeg ikek søt? - det er jo sååå mye som skjer på Ekeberg....

DSC_0047.JPG     ramp 2 0208.JPG

Glød i farta - ingenting å si på innsatsen her heller....

glød kjegle 0208.JPG     glød app 0208.JPG

gøld lek 0208.jpg      DSC_0023.JPG

glød og ramp 0208.JPG      tigern 280208.JPG


25.2.08:

Så er vi vel hjemme etter vinterferien. Noen bilder fra ferien ser dere nedenfor her. For vår del ble det en ganske så strabasiøs tur oppover...halveis på vei opp startet noen rare og skumle lyder i bilen... (?) hm...vi fikk sneglet oss til Bromma - der traff vi noen hjelpsomme mennesker - men bilen var ikke kjørbar videre!!! Den ble tauet til et NAF verksted på Nesbyen - vi innstalerte oss på et Motell, med en haug av små bagger, plastposer og annet stæsj...Det er ganske så mye man tror man trenger for en uke på fjellete skal jeg si dere ;-) Vi tenkte vi skulle ta bussen videre neste dag - men dengang ei! BUSSENE TAR IKKE HUND!!! Er det mulig???? - der stod vi med alle våre bagger - plastposer og en hund! Løsningen ble taxi.... og en uke på fjellet uten bil!!!! Heldigvis går det skibuss - og vi bor jo midt i Hemsedal "sentrum", men fy så avhengig man er av bilen egentlig... Heldigvis ble bilen reparert og vi fikk en flott uke med masse skikjøring!!!

  På lørdag var det NKK BØ - vi var ikke der - men gratulerer Gøril og Lucky med seieren!!! Trond og Bajazz ble nr 2 og Monica og Extra nr 3! Grattis alle sammen!!!!! 

Ulf og Frisco har startet i helgen også - de gikk to konkurranser og endte med flotte 274 og 291 poeng. De har også da forbedret SM-kvalet sitt!! Grattis Ulf!!!

I Finland har valpene det bra - de er snart 2 uker gamle allerede... søte er de iallefall....

valper vikka 1 uke.jpg(foto: Riita/kennel Tending)

 

og noen minner fra Hemsedal - kameraet var bare med en dag i bakken så det ble ikke så mange bilder...

Her er iallefall Magnus på slalom.....            .....skal si det går unna....

mag i snøfonn slalom vinterferien 08.jpg  mag hopp vinterferien 08.jpg

Magnus fikk brett til jul - øvelse gjør mester.....         Mathias fikk skikkelig dreisen på slalomskiene i løpet av uka også....

mag brett vinterferien 08.jpg  math slalom vinterferien 08.jpg


15.2.08:

Nå er bilen pakket og vi er snart klare for en ukes vinterferie i Hemsedal...

Alle dere som skal ut å starte både i Bø og i Sverige får ha masse lykke til - send meg gjerne referat på sms!


13.2.08:

Igår kveld ble Tigern pappa igjen. Vikka (Tending Magic Maker) fikk 7 friske valper. 4 jenter og 3 gutter!

Det ble ganske så hektisk for den første valpen satt fast i fødselskanalen med halen først, så de måtte kaste seg avgårde til veterinæren, som da tok de ut med keisersnitt. Nå er mor og barn tilbake på kennel Tending, så vi gleder oss til å følge de videre.....

Vikka er rolig og flink med valpene - en stolt mor!!! Ganske så vanlig tegnede valper - noen bittelitt tricolor.

tepsu valpekasse 1 dag.jpg foto: Riitta - Kennel Tending

vikka og tigern kyss i hjerte.jpg


12.2.08:

I Finland har Tatzi Med Marjo i snøret vunnet kl 2 med 191 poeng!!!

Khii med Kathi i snøret gikk i kl 3, men fikk desverre en null på neseprøven for for mye tygg (hun hadde tatt riktig pinne da;-)

12.2.08:

Cider ble nr 2 på en agilitykonkurranse i helgen og fikk seg nok en "pinne" i klasse 2! Grattis Anette! Her kan dere lese mere fra stevnet

Ellers venter jeg beskjed hver dag som går nå om valpene etter Tigern og Vikka blir født! Termin i disse dager... Så langt er iallefall alt bra med mammaen....


8.2.08:

...jøss å tiden flyr....

Vi hadde en nyyyydelig helg (sist helg!) i Hemsedal med masse skikjøring. Mathias syntes det var stor stas å bli med å kjøre stolheis langt opp på fjellet og prøve seg i slalombakken... Det var nok med en tur - da var han ganske sliten. Det er begrenset hva en liten kar kan orke.... Men storebror Magnus henger med hele dagene i bakken nå. På snøbrett når Mathias kjører, og slalom når Mathias er i barneparken.... MEN...jeg er imponert over hva de tynne bena til en 6-åring orker. Først brett med sikkert 50 fall...så flere timer i slalombakken hvor selv mor har problemer med å følge etter når far og sønn raser nedover de svarte kuleløypene....Jeg var kjempesliten i bena - men ikke magnus nei....!!    Tigern fikk noen lange fine skiturer med DagIvar!!

Vel - tilbake til hundelivet....

Sist helg var Ulf og FRISCO i ringen igjen - det resulterte i ca 280 poeng begge dager....!!!! Grattis Ulf! Johan med Häxa var også i ringen i kl 2 men var litt uheldige med en øvelse så det ble ikke 1 premie.

Tigern har trent ganske litt denne uka også. Tirsdag møtte jeg Hege og Gustav i Stovnerhallen og hadde en flott trening. Ondag var Nina med Glød og Liz med Itzi i ridehuset, og der hadde vi også flott trening. Stakkars Nina fikk gjennomgå litt - for jeg maste hele tiden på henne om alle hennes små DK-er i kropsspråket hennes når hun går... Men tror ikke hun tok det så ille opp - for nå har vi akkurat kommet hjem fra en trening i stovnerhallen, hvor hun gjerne ville at jeg skulle plukke på henne på fri ved foten etc...og ikke minst "Anne Lise - se om jeg har blitt flinkere nå??" - hehe!! Det er godt å se andres feil litt også - for da får jeg skjerpet meg selv litt også! Kan jo ikke gjøre de samme feilene jeg da etterpå ;-)


2.1.08:

Hva man ikke opplever innimellom...og at man faktisk har med kameraet...

Nyyyydelig i solen på badeplassen på nøklevann....Tigern drømmer om sommmer...

bade....JPG

Får jeg lov å prøve tro????

får jeg lov 0108.JPG

Ja tydeligvis - ingen stoppet meg....men dere se....en mikroskopisk pinne like der ute...

mon tro om jeg skal prøve å få tak i den....

porøver 0108.JPG

Yes...der var den - kan jo ikke gå glipp av en pinne....

pinnen 0108.JPG

Så var det badetemperaturen : tja - ikke mere enn 5 grader iallefall.....men det var kult å knuse isen på vei utover....

Gleder meg til sommeren..... For nå har jeg sett at mutteren pakker bager og masse rart inn i bilen...sommerferie? neppe - vi kal til fjells - nærmere bestemt Hemsedal for helgen.... Ha en flott helg alle sammen....


30.1.08:

Har fått noen fine bilder av Flu på stevnet i Åbo:

Flere bilder HER

flu fot siden 0108 flu ruta 0108


29.1.08:

Tigerbarnet FLU i Finland har gått et stort finsk stevne i helgen (VM -uttakningssteve i Åbo) og VANNT med 313 poeng !!!!!!

Utrolig prestasjon Marco og Flu!!! VI TAR AV OSS HATTEN OG GRATULERER!!! CACIOB fikk de også.

Jessica med Katla ble nr 2 med 306 poeng og Satu (som også har et Tigerbarn) med Tending White Warloc nr 3 med 301 poeng!!

.........................

Her hjemme idag sier vi bare.....

HAPPY BIRTHDAY TO YOU!!!!!

Tigern er 6 år idag og gratulerer samtidig alle sine søsken!!!

Magnus er fortsatt syk, så da må man jo bruke morgenen til noe fornuftig - som f.eks. å lage krone...for alle som har bursdag må jo ha en krone!!!

Og et skikkelig marg-bein hører jo også med......får se om vi snart kommer oss ut en tur, kan dagen bli bedre????

tigern 6 år 290108.JPG bein 290108.JPG 

bein 2 290108.JPGgodis 0108.JPG 

 bein i farta 0108.JPG Yippi!!!


27.1.08:

Noen av Tigerbarna var idag på stevne i Sverige:

Ulf og Frisco i elite med 265 poeng, (det var litt kluss på fot og neseprøve). Ikke verst, Ulf har jo ikke hatt Frisco så lenge ennå...

Jeanette og Hobbe debuterte i kl 3 idag, men litt smårusk her og der. Disse kommer nok sterkere tilbake tenker jeg!!! 

Hege med Gustav debuterte idag i kl 3 på samme stevnet - de slo til med 295 poeng og vannt selvfølgelig! Supergrattis Hege!!!

..................................

Selv har jeg ikke gjort mye siden onsdag - stort sett ligget rett ut med et eller annet virus eller hva det nå er. Både jeg og Magnus, som også har vrt syk, har stort sett fulgt med på allt som er å se på på TV (utrolig mye dårlig barnetv-programmer midt på dagen....)Men nå ser det endelig ut som jeg begynner å bli bedre - selv om jeg er dønn tett i nesa....

Men jeg har jo oppdaget at BØ er midt i vinterferien, så jeg kan ikke gå der!!! Utrolig kjedelig!!! Vi reiser til Hemsedal helgen før, og blir der til og med søndagen...hadde nå engang elite gått på søndagen.....men men man kan ikke få med seg alt (bare nesten....) Jeg skal nå iallefall til både NKK Bergen og NKK Harstad !!! Jada - flybilletter er i boks til begge stevnene!! Det var jaggu ikke lett å få flybilletter til Harstad...det tok maaaange dager før flyselskapet kunne bekrefte plass til hundene.


20.1.08:

Vi gratulerer Anette med 302,5 poeng og seier på Follostevnet idag! Like etter fulgte Gøril og Lucky med 302 poeng. Tigern og jeg endte på 3 plass med 291 poeng.

Mange startende i elite idag, ca 22 startende. Eivind Thoresen dømte ring en og Erik Brenden ring 2. Det ble et fint stevne, mange gode prestasjoner, mens andre var litt uforberedt på gule kort for å f.eks. klappe hunden etter en øvelse... Vel, vi slapp unna de gule kortene, Tigern gikk nesten strålende , men litt vel ivrig i tjenesten kanskje? Flott for for oss å være, noe som ga oss 8,5. På manekengen der sitten skulle vært, var han lynkjapp i en dekk. Vet ikke helt hva som skjedde, men vi fikk nå en 6-er på øvelsen. Strålende innkalling (selv med et lite hopp på meg på innkallingen, resulterte i en 9,5! Resten av øvelsene våre ble bedømt til 9,9,10,10,9!!! Kan jo ikke klage på 291 poeng akkurat:-)

Her er de med 1.premie i elite:

Anette og Kello

302,5

Gøril og Lucky 302
Anne Lise og Tigern 291
Synnøve og Copper 287
Trond og Bajazz 274,5
Nina og Glød 268,5
Monica og Extra 265,5
Solgunn og Pluto 265
Merete og Rikke 256

pallen follo 0108.JPG

Tigern og jeg er jo medlemmer av Follo hundekuubb så vi ble kåret til beste Follohund på stevnet - det resulterte i et gavekort på kr 500,-!!! Artig!


 15.1.08:

Det er valper på gang....

Wikka (Tending Magic maker) i finland  og Tigern skal bli stolte foreldre... Wikka var på ultralyd og de så valper der inne :-) Nå er det bare å vente å se. Valpene antas å bli født i uke 6!

Ellers har Heidi og Ulf igjen en valp eller to(?) etter Scottie som vel er leveringsklar nå hvert øyeblikk... så er du på utkikk etter valp ta kontakt med www.kronbacken.se


13.1.08:

Jøss så fort tiden går - det er jo Follo-stevnet til helgen....det oppdaget jeg da papirene kom i posten forrige dagen! Så vi dro avgårde for å trene litt - men is og slaps stoppet oss nesten. På Ekeberg fannt vi en liten flekk med snø, uten altfor mye is og sørpe.

Vi har fått start nr 23 (iallefall hvis de begynner på 1..). Siden vi også er medlem av Follo brukshundklubb spørs det om det blir en laaaaang dag - vi har nemlig meldt oss på i ryddegruppa...Og siden jeg er så nyskjerrig og trives på stevner forundrer det meg ikke om jeg er en av de første i hallen om morgenen heller...skal prøve å ikke være først iallefall:-)

Vi har heller ikke vært i ridehuset på lenge - så på onsdag skal vi endelig få trent igjen.

Når vi var på tur i Gøteborg med Monica og Extra så adopterte Tigern Extras seng hele tiden. Nå har han fått en nesten lik rund god seng. Var på Ikea og der har de kjempefine hundesenger til 99kr...!!!8.1.08:

Jeg har fått mail fra Kathi med Tigerdatteren KHII i finland og isteden for å skrive det om legger jeg ut det av mailen som inneholdt stevnereferat :

Också Tigerns valpar har varit jätte duktiga i Finland :-)  På lördag gjorde Janne & Tatzi en noll och vann i klass ett i agility!  Så nu får dom tävla i klass två!
Satu & Ryyd startade på deras tävlings karriär i lydnad: dom fick 184,5 poäng i klass ett!
Khii och jag tog våra första agility tävling: vi fick ett fel med slalom, annars gick det jätte bra :-)

På sönndagen hade jag en annan agilitytävling med Khii: igen ett fel (med första hopp), men vi placerade trädje i alla fall.
Tatzi med Janne var så duktiga igen!!! Dom gjorde ett fel på deras första klass två tävlingen, men fick en noll och vann den andra tävlingen idag!!! Det såg jättä fint ut, det måste jag säga...

Jag är så glad för Janne och Satu, dom har gjort så fint jobb med Tatzi och Ryyd... Och naturligtvis är jag jätte nöjd med Khii, som var (minst) likadana i tävlingen som hun är i träningen! Hur kan hon vara så
hederlig??? Hon gjör sitt bäst alltid!!! Hon är så trävligt hund... Jag älskar min Rho, men jag är så glad att du avgav att göra Tigern-Rho kombination... R-kullen ROCKS ;-)

Det er kjempekoselig å få referat fra Finland. Takk Kathi!!!

I Sverige : Paula gikk med Tigerdatteren HOLLY i helgen og vannt klassen med 186 poeng! Grattis Paula!


Jeg har dessuten fått noen bilder fra Tigern i utstillingsringen, noen sa at alle gode ting var 3...vel - ikke vet jeg....

tig glød utst gøt08.jpg tig utst løp2 gøt08.jpg

tig utst løp gøt08.jpg tigern utst gøt08.jpg

Ja ja - vi får prøve igjen på Randsæter....hvis vi skal dit da....


7.1.08:

Ulf har idag debutert i elite med Tigersønnen FRISCO, og det endte med 288 poeng (selv med et moment for lite på manekengen)!!!!!!!!!!!!!!! Kjempeartig Ulf!!!! Ulf har jo bare hatt Frisco en måneds tid.

Ellers fikk jeg akkurat beksjed om at Glød har fått blåsløyfe i utstillingen på MyDOG idag (det var kanskje idag vi også burde stilt? TYPISK OSS:::) Grattis NINA!!!!


6.1.08:

Har lagt ut bilder fra MyGDog i Gøteborg.

Torsdag morgen ble jeg brått intervjuet av en reporter fra en radio som sendte live fra stevnet. Ikke alltid lett å svare på spørsmål på direkten - så er jeg er ikke spesielt imponert over hva jeg klarte å få ut av meg - men hvis dere vil høre så er det link på www.skk.se (klarer å si bl.a. at jeg håper på en blåsløyfe i utstilling - vel - ambisjonsnivået er vel ikke helt på topp....)


5.1.08:

Tigern, Extra og Glød vannt den høyst uoffisielle landskampen mot sverige og danmark på MyDOG i Gøteborg fredag.

1. Monica og Extra  310 poeng

2 Lena Njørnson og Basco (S) 299 poeng

3 Nina og Glød 296 poeng

4 Anne Lise og Tigern 295,5 poeng

5 Ingela Selginog McLaren (S) 285,5

6 Andreas Rundkvist og Moel (S) 284

7 Helle Damkjær og Belle Mille (D) 273,5

8 Miriam Sødergård og Texas (D) 252

9 Wagn Johansen og Falcon (D) 236

 

Norge: 901,5 poeng             Sverige 869 poeng             Danmark 761 poeng

 

Dette var jo en veldig uoffisiell landskamp, med høyst uofisiellt innhold i stevnet. Pga veldig glatte gulv valgte vi å stryke apport med dirrigering for det var altfor glatt å sende hundene utenfor de små teppestripene. resten av programmet kunne vi klare å gjøre på teppestripene. Så alle fikk 9,5 på apportene.

Det var en opplevelse å gå i den ringen, ruta var i enden av en teppestripe hvor folk satt 2 m bak ruta. hunder bjeffet og gikk rett forbi....og ikke minst på fri ved foten så fikk alle stegforflytninger 1 meter ved siden av dommerbordet og der stod det flere folk og en handlevogn. jeg endte en halv meter ved foran handlevogna...jaja - mye rart kan skje .....

Tigern gikk en strålende fot (vi fikk 9) men dempet seg endel på det glatte teppet. Dog ble poengsummen bra alikevel....

Masse bilder kommer senere ikveld.....

 

 

3.1.08:

Tigern, Extra og Glød kvalifiserte seg til den uofisielle landskampen imorgen!

Tigern og Extra ble nr 3 idag med 296 poeng!!!!

 

Det var ganske vanskelige forhold idag, masse trøkk rundt ringen, men en fin ring tross av alle stolpene! Fint kunstgressunderlag!

Her er resultatlista :

1 plass: Miriam Søndergard / Texas (DK) 303,5

2 plass: Ingela Selgin / Mc Laren (S) 299,5

3 plass : Monica og meg med 296

4 plass: Lena Bjørnson / Basco (S) 295

5 plass: Mona Kjernholm / Marvin (S) 290

6 plass: Andreas Rundkvist / Moel (S) 289,5

7: plass: Lillemor / Krollie (S) 286

8 plass: Vagn Johansen / Falco (D) 282

9 plass: Marie Garstad / Zeb (S) 281

10 lass: Nina Basma / Glød (N) 278

Trond og Bajazz fkk en null og endte på 254,5 mens Vegard og Billy fikk 219.

 

Her er bilde av de flinke norske deltakere:

norske gøt0108.jpg

 

Vi gleder oss imorgen til å starte i landskampen imorgen.....som vi sier her idag: Vi kommer igjen og skal slå de igjen. .. hehe

denne gangen er det jo 3 lag, så det blir veldig artig!!!

 

I utsillingsringen idag hadde vi ikke helt hellet med oss.....det ble nok bare en gul sløyfe denne gangen også (både på Tigern og Glød) men denne gangen var det jo en gjeng danske showbordere der - så det var kanskje ikke så rart....

Mere bilder og referat følger senere. Nå må vi ut å spise litt....

 


 

2.1.08:

Så har vi kommet frem til Göteborg. Nå har vi värt ute å spist en deilig middag - så nå er vi så klare vi bare kan!

Trekning kl 0800 imorgen - så det er bare å stå opp tidlig.

natta...

køye0108.jpg


2.1.08:

Godt nytt år alle sammen!!!!

Vi har iallefall hatt en flott juleferie i Hemsedal. Deilig med masse snø og godt skiføre. I år har også Mathias (2 1/2 år) begynt å kjøre slalom - og det var stoooor stas. Magnus fikk snowboard til jul og fikk prøvd seg litt på det. Tigern har egentlig ikke fått så veldig mye mosjon denne juleferien. Nyttårsaften ble feiret i stor stil på hytta til noen venner. I Gildehallen i kjelleren på hytta deres var det dekket til 14 voksne og det ble servert en 5 retters nyyyydelig middag. (kjekt med venner som leier inn de beste kokker på nyttårsaften)! (det var 15 barn som der - de fikk selvfølgeløig egen bordsetning og servering!)

Men over til det nye året - og vi ligger ikke på latsiden:

Gøteborg - here we come....

Om noen timer setter Tigern og jeg kursen mot MY-DOG2008 i Gøteborg. Imorgen er det lydighet med hvor de 3 beste fra hvert land går videre til en "landskamp" fredag. Har fått startliste og det er 4-5 fra danmark (fra landslaget) og fra norge stiller Monica /Extra, Nina / Glød, Trond / Bajazz, Vegard / Billy og jeg og Tigern. Selvfølgelig mange kjente navn fra sverige.

Tigern skal prøve seg i utstillingsringen også...hehe - vi har nå ikke så store forhåpninger der da....

Vi gleder oss iallefall. Referat og bilder kommer.


21.12.07:

Igår var Nina, Kristin og jeg på valpebefaring hos Heidi. Valpene var da litt over to uker.

valpespekulanter copy.jpg alle1207 copy.jpg

ammetid1207 copy.jpg valpmat1207 copy.jpg

valp2mat1207 copy.jpg DSC_0026 copy.jpgvalp3 1207 copy.jpg

 valp4 1207 copy.jpg valpsove1207 copy.jpg

valp5 1207 copy.jpg DSC_0026 copy.jpg

Takk for en artig dagstur, og ikke minst var det sååååå koselig å se valpene. De er veldig jevne og virker flotte. Vi tok de ut på gulvet for første gang, ikke lett for valpene å klare å gå på det glatte laminatgulvet - men alle prøvde og kom seg opp etterhvert.

Igjen må jeg ønske alle:

god jul og godt nytt år....


19.12.07:

Idag var det skikkelig julestemning på treningen i ridehuset:-)  Ikke nok med at jeg hadde med julegløgg og pepperkaker - jaggu var det ikke et juletre der også!!!

Først ut idag var Hege og Gustav - og den lille karen er det fart i skal jeg si... Nina og jeg trente samtidig idag. Ingen problemer med konsentrasjonen til Tigern selv med Ninas "hyl" på div. øvelser...hehe Uansett hadde vi en fin trening med en ganske så ekkel apporteringsøvelse; skjev - nesten usynlige apporter - Hege som stod rett ved apporten og kjegler her og der.  Godt å få trent på litt annet enn sånn man selv pleier å legge ut.

Imorgen skal jeg en tur til Heidi og se på valpene. Det blir koselig. Nina med Glød og Kristin med Heidi og Jaffa skulle over en tur - så jeg slenger meg med jeg også. Lenge siden sist jeg var der. og ikke minst blir det artig å se på valpene. Bolibompa er også hvert øyeblikk fødeklar - stor og tung :-) Vi gleder oss skikkelig....

Vel - det nærmer seg faretruende jul - så.....Tigern har satt opp sine juleønsker for iår under juletreet i ridehallen idag..... ;-) Kanskje nissen følger med og oppfyller noen av ønskene?

 

Tigern og jeg ønsker alle en riktig

GOD JUL og et godt nytt år!

gaveønsker tigern07.JPG

16.12.07:

I helgen har det vært "stora Stockholm" og tigersønnen Cider har konkurrert med de store gutta. Det var deres første stevne innendørs, så jeg syntes det var strålende å gå gjennom uten noen nuller! Lørdag rakk det ikke til en førstepremie - men idag holdt det til 258 poeng. Grattis Anette!

 Lena som har hatt Tigersønnen Frisco bestemte seg i forrige uke for å omplassere han, og det var ikke vanskelig for Heidi og Ulf å ta han tilbake! Men det var klart en tung avgjørelse for lena.  Ulf er strålende fornøyd med sin nye konkurransehund (ikke hver dag man kan overta en ferdig trent elitehund)- og Ulf er i full gang med trening. De skal ut å starte allerede 6 januar - så vi gleder oss til å høre hvordan det går. Frisco er jo allerede svensk lydighetschampion og iflg Heidi den perfekte hund! 

Ellers skal vi jo på 2 stevner i januar - første rett over nyttår  i Gøteborg 3 og forhåpentligvis 4 januar - den uoffisielle landskampen! Monica med Extra og jeg reiser nedover. Vi skal selvfølgelig også på Folloutstillingen i Flateby 20 januar! Vi gleder oss til et nytt stevneår.....

Her i huset går det selvfølgelig i mye juleforberedelser om dagen. Men nå er alle jylegavene kjøpt inn (tror jeg) og vi skal bort julaften og i juleferien -så nå tror jeg vi har det meste under kontroll....

     litt julestemning.....             juletre2.bmp     ......mens vi venter på .....   julenisse.gif


 13.12.07:

Her er en link til den finske hunddatabasen. Her kan man tilbringe mange timer skjønner jeg.... Artig å se på resultatene fra Tigerbarna etterhvert.

Her er noen flere bilder av Tepsu:

  tepso hopper 1207.JPG     tepso stå sorthvitt 1207.JPG

tepso fot 1207.JPG   tepso sitt 1207.JPG

tigern og tepsu 1207.JPG

Da har våre finske venner returnert til sitt hjemland....mån tro hvem de møter på vei tilbake - kanskje flere som kjenner de igjen?

Vi får bare krysse våre fingre og håpe på mange fine valper etterhvert..... er du interessert så ta kontakt med kennel Tending

 


12.12.07:

Tiger er skikkelig forelsket om dagen....

Her er hans utvalgte: Finsk lydighetschampion og finsk brukshundschampion i søk,  godkjent  gjeterhund, Tending Magic Maker

til daglig kalles hun Vikka eller Tepsu.... ja ja - kjært barn har mange navn....

vikka.jpg

vikka og tigern sitter.jpg     vikka og tigern kyss.jpg

 

resten får være opp til dere å forestille dere....hehe...

 

Ettrpå tok vi en tur til Oslo sentrum og var skikkelige turister...kameraet var med denne vakre desemberdagen....

festningen.JPG  oslofjorden.JPG

Akershus festning                                                Oslofjorden

 

julemarked.JPG  nobels.JPG

julemarked                                                            Nobels peace prize institut


11.12.07:

Love is in the air....

Tigern har nemlig fått damebesøk fra finland så de har fått kost seg litt idag.... mere kos de neste dagene :-) Tending Magic Maker er en herlig hund, kommer litt bilder imorgen. Mammaen til Wikka, Nina kom idag med en veninne Hanna. Hanna skal ha en valp så sant det blir valper iallefall. 

Mye rart kan skje når man er på gjennomfart i Sverige : Nina og Hanna fannt ut at de skulle stoppe på en bensinstasjon ved Karlstad for å gå på do. De går inn og spør en av de ansatte om å låne toalettet. Når de kommer ut igjen, spør denne ansatte jenta på bensinstasjonen om de er på vei til Anne Lise og Tigern i norge...... ?? Litt småforskrekket og med stoooore spørsmålstegn svarer de noe nølende - jaaaa....??? He he - den ansattejenta viste seg å være Jenny, hun som hadde mammaen til Tigern....hehe! Hun hadde nemlig sett Tending logoen på ryggen til Hanna på vei inn på do. Ikke værst å være turister i nytt land og bli mødt på den måten på en bensinstasjon :-) De følte seg som kjendiser en liten periode....Artig!

Jeg hadde ikke en fullt så artig opplevelse på tur i skogen idag. Men jeg gikk kjente jeg at jeg hadde noe i tanna.....hm...fikk det ikke vekk.....ikke rart - TANNA MI HAR KNEKT !!! Er det mulig??? Delt i to og begge deler sitter fast i tannkjøttet...!!!! Ja ja - det blir nok ingen billig affære...skal til tannlegen imorgen...uhu... :-(   Heldigvis ikke vondt ennå iallefall....


6.12.07:

6 herlige valper så dagens lys på kennel Kronvallaren mandag. Scottie og Eriry Roy er stolte foreldre. Bolibompa venter nok til jul med å få sine (sikkert på julaften Heidi;-)

Men snart skal forhåpentlig Tigern bli pappa igjen også. Tending Magic Maker (Wikka) har fått løpetid så til neste uke får vi damebesøk :-) Tigern gleder seg skikkelig...hehe. Wikka er bl a mammaen til VIP/Vigor på det finske landslaget i lydighet. Blir nok superfine valper tenker jeg.

Nå har vi virkelig fått trent de siste dagene. 3 dager på rad....vel - det blir litt rykk og napp-trening nå i disse førjulstider. Forskjellige forhold var det virkelig også: Tirsdag kveld på en skole når mangus spilte fotball. Grusbanen var steinhard - så valgte asfalten istedenfor. Da ble det mye terping på fot. Det trenger vi jo. Onsdag var vi i ridehuset "vårt" igjen og hadde nyyyyydelige forhold. Stor plass inne, mykt og godt - og regn ute...hehe. Idag var det veldig bløtt og vått på gresset på Ekeberg - men deilig med gress tross alt. Litt sol hadde vi også :-)


3.12.07:

Igår var to av Tigerbarna i ringen i Sverige - vi gratulerer Anette og Cider med 282 poeng og en 4.plass! Kristin og Heidi vant kl 3 med 251 poeng! Grattis til begge to.  I eliteklassen vannt Nina og Glød med 301 poeng foran "broren" Lena med Gubben som fikk 296 poeng! Hege og Gustav vannt kl 2 med 170 poeng.


30.11.07: FORANDRING FRYDER (ikke alltid da .... ;-)

Hjelp - det er ikke alltid det er så lett med nye utgaver....

hm.....tydeligvis hadde jeg gjort noe så alle bildene på forsiden en periode var borte på "premiæredagen"... er det mulig???? men nå har jeg nesten ordnet alt....det som står igjen nå får vente til jeg får litt ekstern hjelp igjen...beklager - håper det ikke skjer igjen.....

30.11.07:

forandring fryder heter det... så  håper dere liker vårt nye design :-)

Her har det vært litt syke barn og tror selv jeg er på gang med en ny runde influensa...æsj....Tigern stakkars, går litt på halv tolv om dagen.

MEN...

planene er klare - hehe - vi har idag meldt oss på UTSTILLING.... (jada - det er jo lov å prøve seg) Vi har også meldt oss på stevnet i Gøteborg 3 januar - og der er det jo også utstillingsmuligheter - så tenk om han kunne fått en blåsløyfe...da kan vi jo bli norsk lydighetschampion også....men har vel ikke akkurat troen på det. Finsk dommer....

Har oppdatert Geralista (rett nå Gøril ;-?)  men tidligere hadde jeg også for 2006 og 2005. Den har jeg klart å slette fra siden min ved en feiltakelse - så hvis noen har den så blir jeg takknemlig for en kopi ;-)


23.11.07:

VI TAR AV OSS HATTEN OG GRATULERER

ANETTE OG KELLO MED GERAPOKALEN !!!!

geravinner

Det skulle jo ganske mye til at noen skulle ta fra de seieren, men ingen tvil - de er best i år!!!

Trond med Bajaz vant på vikingskipet idag. Gratulerer!!

Geralista er oppdaterrt. se under resultater....